Passa al contingut principal

La Marta RiusLa Marta Rius ha estat lligada al món musical i teatral des de petita. Va començar a buscar el seu so l’any 2000, amb Sol i serena. L’any 2003, amb l’edició de la maqueta d’aquest grup, va deixar la seva feina d’operadora de càmera per dedicar-se íntegrament a la música. Des de llavors, no ha parat d’investigar. Apassionada per la música tradicional, ha buscatles seves diferents possibilitats amb Sol i serena , De Calaix, el Somni del drac, o investigant un nou format de l’havanera amb l’acordió d’en duet Perepau Jiménez i la tenora d’en Jordi Molina. També fent col·laboracions i duets amb altres músics com en Titot, en Guillem Ballaz, en Pere Jou, de 4rt 1, o en Nico Roig. La seva veu, que evoca tendresa i fortalesa a l’hora, ens mostra un estil difícil declassificar, entre el folk , el pop, i la música d’arrel. Actualment complementa la seva carrera musical amb la feina de professora i cofundadora de l’Aula de Teatre Groc Llimona, d’Olot.

Inseparable del seu acordió, en aquesta vessant més personal també ens convida a jugar amb els sons d’un xilòfon, una bossa de plàstic o una capsa de música per la que ella mateixa composa les melodies. Tot això, sobre la magnífica base que aporta la banda que l’acompanya.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TERRA DE SONS

Estem molt contents de formar part de l'edició d'enguany del cicle "Terra de Sons" de La Garriga. Poseu a punt les agendes perquè això serà el 7 de març a Santa Maria del Camí. Aquesta edició, que serà la cinquena, vol fer un homenatge a l'Ovidi Montllor i tots els participants farem una versió d'alguna de les seves cançons, que donarà un toc especial i personal a aquest concert. I, de postres, el mateix dia també actuarà la  Judit Neddermann. Ens hi veurem. +INFO